Zoeken naar zin

Pers

Wat doet Forte op promotioneel gebied?

De boeken van Forte Uitgevers worden met grote regelmaat besproken in landelijke dagbladen, week- en maandbladen. Ook zijn veel van onze auteurs regelmatig te zien of horen op televisie en radio. Bijzonder veel aandacht kregen:

Visserstruien: zowel landelijke dagbladen en radio/tv als regionale media en grote musea bleken veel interesse te hebben in dit boek, dat een mooie combinatie biedt van cultuurhistorie en creativiteit. Forte staat hiermee duidelijk op de kaart als uitgever van goed verzorgde boeken die een breed publiek aanspreken. Visserstruien heeft een eigen facebookpagina waarop veel recensies zijn terug te vinden.
Creatieve boeken van met name Christel Krukkert en van Saskia & Claire (Haken en kleur)
Rijke oogst van Alys Fowler: dit boek is verkozen tot Kookboek van de maand van september 2014

FACEBOOK
De facebookpagina van Forte Uitgevers heeft op dit moment meer dan 1600 volgers. Op onze pagina plaatsen wij uiteraard berichten die aansluiten bij de actualiteit rond onze boeken en auteurs, maar ook bieden wij elke vrijdag een tip op het gebied van haken, breien of naaien, aangeleverd door een van onze creatieve auteurs. Deze tips zijn steeds een mooi lokkertje naar onze creatieve boeken.
Ook SimplifyLife heeft een facebookpagina. Hier zullen mensen veel actuele informatie vinden over het versimpelen van het leven en over de boeken die verschijnen op dit gebied.

FOLDER
Al onze creatieve boeken voorzien wij standaard van een FOLDER waarin alle leverbare boeken over haken, breien en andere handwerktechnieken worden afgebeeld. Zo houden wij uw en onze klant continu op de hoogte van de actuele trends en de beschikbare titels.

HANDWERKMAGAZINE
Twee keer per jaar brengt Forte Creatief het gratis FORTE Handwerkmagazine uit met informatie over alle creatieve boeken en gratis patronen. Dit magazine is intussen voor velen een collectorsitem. Sinds najaar 2014 maken wij het magazine alleen nog digitaal. Het is te downloaden via http://issuu.com/forteuitgevers/docs/forte_handwerkmagazine_najaar_2014

RECENSIE-EXEMPLAAR
Wilt u een recensie-exemplaar, een omslag of auteursfoto aanvragen? Of wilt u een activiteit of een interview organiseren met een van onze auteurs? Stuur uw verzoek naar Ingrid Bolwijn via ibolwijn-at-forteuitgevers.nl.